Reçber Kombi Servisi

Wiki Article

Kombi bu durumda kendi kendine kapanarak açılacaktır. Bu durumda resetleme uygulamasının yapıldığını kolaylıkla anlayabilirsiniz.

fifteen yillik kombi teknik servis deneyimi ile siz degerli musterilerimize hizmet ve cözüm icin buradayiz.

Hətta bəzən siz servis xidməti çağırmadanda öz kombinizi işlək vəziyyətə gətirə bilərsiniz. Əgər baş verən xəta kodundan məlumatınız yoxdursa mütləq Smartservis əməkdaşlarına müraciət edin. 

Kombi servisimiz hakkında bilgi almak, merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak veya kombi servis ücretlerini

Xəta kodları Kombi markasına uyğun olaraq fileərqli kodlardan ibarətdir. Xəta kodları kombinin daha tez təmir olunmasına koməklik edir.

Kazan ve kombi bakım onarım servis işleriniz petek temizliği işlerinizde 30 yıllık tecrübe ile hizmetinizdeyim.

Arıza tespiti ve arızanın hızlı bir şekilde giderilmesi konusunda işinin ehli servis ekipleri oluşturduk.

Anında geri dönüş yapan bu kadar bilgili ve teknik donanım konusunda usta başka servis görmedim ustalığı ile kombimin bakımını yapıp sapasağlam teslim etti kendisine ilgisinden dolayı çAlright teşekkür ederim Allah razı olsun seneye tekrar sözleştik bakım için ☺️

Tüm bakımları zamanında yaptırmanız ve gerekli tüm tedbirleri almamıza kombi servisi rağAdult males doğalgaz kullanımında acil durumlar olabilmektedir. Acil durumlarda 187 Doğalgaz acil reçber kombi servisi hattını arayınız. Acil durumlarda ne yapmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kombi basıncına bakın, basınç 1 barın altındaysa cihaza su basın. Bu kombi servisi kontrol reçber kombi servisi ve uygulamalardan sonra yine de peteklerinizde ısı olmuyorsa eğer servis gardenımı almanız gerekir.

Fiyatı ön plana çıkarmak istiyorsanız en ucuz kombi servisi arıza bakım tamir ihmal etmeyin bize ulaşın

Resetleme işlemi arızada olan kombiye en fazla 3 kez yapılır. 3 resetleme işlemi sonrasında sorun düzelmez ve arıza devam eder ise muhakkak servis lawnımı alınmalıdır.

Yetkisiz servislerin oluşturduğu bir diğer danger ise devam eden bir garantiye sahip kombilerin yetkisiz müdahale nedeniyle garanti kapsamı dışında tutulmasıdır.

Yetkili Servisin Önemi Buderus olarak sizlerin güvenliğinizi ve konforunuzu her zaman ön planda tutmayı hedefleyerek, tüm kombi yetkili servis hizmetlerimizi Buderus kombi servisi ekibi tarafından eğitilmiş Buderus servis ekibimiz ile sizlere sunmaktayız. Kombi bakımı, arıza veya benzeri durumlarda, Buderus tarafından belirtilmiş Buderus kombi servisi ile iletişime geçmenizi önemle belirtmek isteriz.

Kombi bakımını en son ne zaman yaptırdınız? Düzenli bakım cihazınızın verimini arttırır.

Report this wiki page